Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Altijd en overal toegang tot je mailbox via computer, laptop, tablet of mobiele telefoon? 

Dat kan met Online Exchange van GoforIT. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding op het apparaat dat je wilt gebruiken. Het systeem synchroniseert je agenda, contacten en mail tussen de diverse apparaten. Ook deel je eenvoudig bestanden met collega's, plan je afspraken in, gebruik je gezamenlijke adresboeken en kun je permanent of tijdelijk collega's toegang geven tot je mailbox. Werken met Online Exchange online biedt grote voordelen tegen lage kosten. Ontdek samen met GoforIT hoe het voor jou kan werken.

Wat is Exchange online?

Vrijwel alle middelgrote en grote bedrijven maken gebruik van Online Exchange om hun mail, agenda en contactpersonen met collega‚Äôs te delen. Exchange is nu ook voor kleinere bedrijven volledig inzetbaar. Met Online Exchange is een investering in een eigen server niet nodig, maar maak je gebruik van de Exchange servers die in het datacenter van Microsoft zijn ondergebracht. Het scheelt aanschafkosten en je betaalt een vast abonnementstarief per maand. 

Voordelen Online Exchange van GoforIT

 1. Exchange online deelt alle Outlook toepassingen; mail, agenda, adresboek
 2. Altijd en overal toegang tot agenda, mail en contacten.
 3. In te richten zoals jij wenst
 4. Plan afspraken in voor je collega's
 5. Neem eenvoudig lopende zaken over van collega's
 6. Archiveer je mail eenvoudig en veilig
 7. Naadloze synchronisatie tussen al je apparaten (ook verzonden en verwijderde items)
 8. Automatische back-up
 9. Vast abonnementstarief zonder extra kosten
 10. Bescherming tegen virus en spam
 11. Schaalbaar bij groei van gebruikers

Ontdek hoe Online Exchange voor jou kan werken

Nieuwgierig geworden? Ontdek samen met GoforIT welke vorm het meest geschikt is voor jouw bedrijf. We inventariseren je huidige toepassingen, je mailgedrag en het aantal gebruikers. Ook kijken we naar de groeiverwachtingen van jouw bedrijf zodat je klaar bent voor de toekomst. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat je verrassen!