Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Een website met eindeloze (integratie)mogelijkheden 

Het door GoforIT ontwikkelde DoIT CMS biedt voor iedere gewenste website en/of webshop een passende oplossing. Het is gebruiksvriendelijk, veilig, uitstekend vindbaar en vrij van onderhoud. Dat verzorgen wij namelijk voor je. 

Waarom een DoIT CMS?

Tegenwoordig zijn veel websites gebaseerd op een standaard CMS zoals WordPress en Magento. Steeds vaker voldoen deze standaardoplossingen niet. De mogelijkheden zijn beperkt en ze zijn makkelijk te hacken. Wij wijzen je daarom nadrukkelijk op de nadelen van Wordpress. Wij ondersteunen Wordpress wel, maar stellen daarbij een onderhoudscontract verplicht om veiligheid te kunnen waarborgen. 

Veel liever bouwen wij in ons eigen DoIT CMS complete weboplossingen die volledig aansluiten op jouw wensen, die van de (potentiële) klanten en de huidige technieken. Wij verzorgen het onderhoud en updates en de website ondervindt geen hinder van de nadelen van bijvoorbeeld Wordpress. Het design, de functionaliteit en de content staan in dienst van de commerciële doelstellingen, zorgen voor een optimale bezoekerservaring én conversie. Door de modulaire opbouw is de website eenvoudig uit te breiden wanneer je bedrijfsvoering daarom vraagt.

Optimaal rendement uit je website

Een website via ons DoIT CMS biedt eindeloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan maatwerkintegraties met back-endsystemen, calculators, product configurators of het integreren van een productcatalogus. Maar ook aan een uniek design, afgestemd op de bedrijfscultuur en huisstijl. Alles om optimaal rendement uit je website te halen. GoforIT biedt strategisch advies en begeleidt het gehele project van webontwikkeling. Wel zo prettig.