Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Jouw werkplek in de cloud

Werken waar en wanneer je maar wilt. Dat kan met een werkplek in de cloud. Je hebt dan overal toegang tot je programma's en bestanden via je pc, Mac, laptop, tablet of mobiele telefoon. Wij zorgen voor het beheer en nemen alle zorg uit handen. Jij bespaart op IT kosten en kunt agenda's, mail, contacten en documenten delen met collega's. Automatisch wordt alle bedrijfsdata geback-upt en mailverkeer wordt beschermd.

GoforIT biedt verschillende oplossingen om te werken in de cloud. Van een online mailbox (Hosted Exchange) tot private server. Afhankelijk van de wensen en behoeften bieden wij Shared Cloud, Hybride Cloud en Private Cloud. Een hosted werkplek die overal ter wereld inzetbaar is. Werken in de cloud biedt talloze voordelen. GoforIT stemt ze graag af op jouw bedrijf en situatie.

Voordelen hosted werkplek

1. Overal ter wereld makkelijk en veilig inloggen

Met een hosted werkplek werk je in de Cloud. Je programma’s, documenten en instellingen staan niet op je pc of laptop maar worden opgeslagen op een server in het datacenter. Hierdoor zijn je gegevens altijd en overal ter wereld, op elk apparaat toegankelijk.

2. Werken met elk apparaat

Een server in de cloud maakt het mogelijk om vanaf verschillende apparaten te werken; pc, Mac, iPad, tablet en smartphone. 

2. Samenwerken en gegevens delen

Ook vanuit de Cloud kunnen per medewerker en afdeling rechten worden toegewezen of afgeschermd. Door agenda’s te delen kunnen medewerkers afspraken voor elkaar inplannen. Outlook synchroniseert de afspraken met hun mobiele telefoon. Ook het (tijdelijk) toegang geven tot een mailbox is mogelijk. Handig in geval van vakantie of bij ziekte.

3. Bekende software applicaties 

De cloudomgeving is standaard ingericht met Microsoft Office 2016 en Exchange. Alle medewerkers kunnen daardoor werken met  pakketten die ze gewend zijn. Daarnaast kunnen wij extra pakketten toevoegen zoals Exact, Snelstart, Microsoft Dynamics / Navision, Accountview, enz. Ook branchespecifieke software kan in de cloud worden geïnstalleerd.

Werken in de cloud? Laat je goed informeren

Laat je door GoforIT informeren over de mogelijkheden van een hosted werkplek in de cloud voor jullie bedrijf. In een vrijblijvend gesprek op locatie, bespreken we jullie situatie en laten we zien hoe de oplossing er in de praktijk uitziet. Via een testomgeving kunnen jullie zelf ervaren hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en laat je verrassen.