Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Computer traag of stuk? GoforIT repareert

Niets zo vervelend als een computer die traag is of er helemaal mee uitscheidt. Of het nu voor privé of zakelijk gebruik is, wij repareren en upgraden graag. Zowel software als hardware, zowel Apple als Windows. Zodat jij zowel thuis als op je werkplek weer optimaal van je computer of laptop kunt genieten.

Trage computer? Zorg voor een upgrade

Je PC (desktop of laptop) wordt na veelvuldig gebruik trager. Door het installeren van steeds meer software en intensief gebruik, wordt je PC (desktop of laptop) vanzelf trager. Dat is normaal én vervelend. Opschonen of herinstalleren van je computer is mogelijk maar het resultaat is minimaal. Voor je het weet zit je weer met een trage computer. Bovendien is software om je computer op te schonen vaak onveilig. Gratis, maar op de lange duur kost het je meer dan verwacht. 

Een SSD schijf voor snel en langdurig resultaat

Voordeliger is het om de huidige harde schijf te vervangen door een Solid State Disk (SSD) schijf. Hiermee vervangen we een trage schijf door een veel sneller model. Een upgrade die jouw computer verdient. Na de installatie van een SSD schijf is jouw computer 3 tot 4 keer zo snel en hoef je zelf niets meer te installeren. 

Vernieuwen of uitbreiden van jouw computer

Toe aan nieuwe computer of uitbreiding van de oude? GoforIT heeft alle onderdelen in huis om je computer aan te passen aan jouw - veranderde- wensen. Zowel voor thuis als op kantoor.