Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Hardware en software

De juiste hardware en software kiezen, passend bij jouw core business en tegen een goede prijs. Je kunt er als een berg tegenop zien. Niet nodig. GoforIT adviseert, levert én installeert de hardware en software die precies passen bij jouw onderneming. Dit kan een nieuw netwerk zijn, maar ook een bestaand netwerk waaraan we het nieuwe systeem koppelen. Als grootste onafhankelijke IT leverancier van West-Friesland leveren wij alle A-merken onder uitstekende voorwaarden. Je profiteert van onze uitgebreide kennis en ervaring; welke vraag je ook hebt. Ook voor grote en complexe IT vraagstukken.

Levering en installatie van hardware en software

Het kundige team van GoforIT kijkt naar jouw onderneming, de branche, de werkzaamheden en de huidige inrichting van je IT omgeving. Na inventarisatie adviseren wij welke stappen je kunt maken om de infrastructuur te verbeteren. We leveren hardware en software op maat en richten de systemen in. Daarnaast bieden we deskundige ondersteuning door onze supportdesk en trainen we jouw medewerkers om de aangeschafte hard- en software zo efficiënt mogelijk te gebruiken.Wil je data en programma's van een vorig systeem overzetten naar een nieuw systeem? Ook dat regelen wij.

Softwarepakketten en licenties

Software is maatwerk. Jouw bedrijf is gebaat bij de juiste programma's op de juiste werkplekken. Wij bekijken welke functionaliteiten je nodig hebt en waarvoor. Dat levert passende software en vaak een besparing op. Veel bedrijven zijn onvoldoende op de hoogte van de aangeschafte softwarepakketten en licenties. Als je niet goed oplet, heb je ineens 101 verschillende softwarepakketten. In de praktijk zien we dat men vaak aanzienlijk op software kan besparen. Door gerichte keuzes te maken en beleid op te stellen voor het kiezen van de juiste software, die aansluit bij de bedrijfsbehoefte. 

Software is complexe materie. Zelfs de standaardpakketten van bijvoorbeeld Microsoft, zijn moeilijk te begrijpen. Hierdoor betaal je al snel voor programma’s, opties en rechten die je niet gebruikt. Of erger nog, je bent in overtreding door gebrek aan kennis van de specifieke regels. Een inventarisatie van GoforIT levert inzicht, verbetering en kostenbesparing op. Voor meer rendement uit je software.

Software Asset Management

Software behoort tot de essentiële basisonderdelen bij het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Goed softwarebeleid verdient daarom een goed management: Software Asset Management (SAM). Met SAM creëer je een duidelijk overzicht van de licenties binnen je bedrijf en kun je ze eenvoudig beheren. SAM geeft informatie over wie welke software gebruikt en hoe intensief. GoforIT implementeert SAM in jouw bedrijf. Ook begeleiden onze mensen je graag in het proces van licentieaudits op verzoek van fabrikanten.

Software op maat ontwikkelen

GoforIT ontwikkelt ook custom made software voor jouw bedrijf. Onafhankelijk van de ondersteuning van derden stelt het je in staat te werken met programma’s die optimaal zijn afgestemd op jouw processen en doelen.