Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Internet dat werkt. Snel, veilig en overal

Een goede internetverbinding waarborgt de snelheid en betrouwbaarheid van het internet binnen je bedrijf. GoforIT adviseert, installeert en beheert verschillende mogelijkheden voor een optimale internetverbinding. Van ADSL tot kabel.

Voordelen internetverbinding via GoforIT

  • Straalverbindingen, 4G verbinding of vaste kabel  
  • Leverbaar op elke locatie
  • Geen lange wachttijden
  • Optimale download- en uploadsnelheid
  • Professioneel ingestelde firewalls met VPN ondersteuning
  • Servicedesk voor optimale support 

Beveiliging netwerk en internet

GofotIT implementeert effectieve methoden jouw netwerk en toegang tot het internet veilig te houden. Bij een bereikt limiet of detectie van verdacht verkeer, wordt het direct omgeleid via een wasstraat om al het ‘vuile’ verkeer te blokkeren. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw netwerk te beveiligen.

DDoS

Standaard beveiliging is een zo genaamde ‘black hole injectie’ in de BGP core routers van GoforIT. Binnen enkele seconden na detectie halen we alle aangevallen IP adressen / servers direct uit de routing tabellen en stoppen we het online verkeer. Een aanval wordt zo snel en effectief gepareerd. Na enkele minuten worden de IP adressen weer vrijgegeven. Als de aanval is gestopt, komen de servers zonder verstoring weer in de lucht. Als de aanval nog voortduurt, dan herhaalt de eerste procedure zich en injecteert de DDoS mitigatie wederom de regels om alle IP adressen te beschermen. Bekijk hier onze video

High Capacity Firewalls

Een black hole injectie van IP adressen is naast effectief ook vrij definitief, het IP adres gaat immers uit de lucht waardoor de DDoS aanval –tijdelijk- is geslaagd. GoforIT biedt een meer geavanceerd alternatief: High Capacity Firewalls, dat Inkomend verkeer van bepaalde netwerken, servers of IT omgevingen beschermt.
Is het (tijdelijk) offline zijn van servers ongewenst, zoals bij commerciële websites, dan kan GoforIT al het verkeer filteren en schonen door deze firewalls. Het werkt als een soort wasstraat waarbij al het ‘vieze’ verkeer wordt gefilterd. Het schone verkeer gaat gewoon door en (web)servers blijven in de lucht voor bezoekers van uw netwerk of website.
Je kunt al jouw ip adressen, servers en rapporten real time en tot 12 maanden terug inzien. Het traceren en analyseren van problemen draagt bij aan het verbeteren van jouw ICT omgeving.

Overige beveiligingsopties

Ontsluiting naar en van het internet en connectiviteit tussen locaties en eventueel derden moet snel, stabiel en veilig zijn.
Wij kunnen de dataverbindingen extra beveiligen door:

Unified Threat Management (UTM)

Deze dienst filtert al het verkeer dat naar buiten gaat. Het bezoek aan ongewenste websites wordt geblokkeerd en bezoek aan social media zoals Facebook kan worden beperkt tot de tijdstippen die jij wenst. UTM kijkt ook naar de reputatie van websites waarna deze kunnen worden geblokkeerd. Een Cryptovirus kan als spam binnen komen. Zodra iemand erop klikt wordt de verbinding met een ongewenste website tegengehouden. Bekijk hier onze video

Intrusion Detection & Prevention (IDS & IPS)

Deze dienst filtert de pakketten op dataverbindingen. Aanvallen op bijvoorbeeld oudere Windows systemen die nog een ‘lek’ hebben worden tijdig gestopt zodat je bedrijfsnetwerk veilig blijft. Bekijk hier onze video