Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Een website die klanten oplevert

Wij ontwerpen en bouwen een website die goed vindbaar is, op alle apparaten prima leesbaar en die van bezoekers klanten maakt. Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Binnen enkele seconden heeft de bezoeker aan jouw website zijn mening al gevormd. GoforIT adviseert en begeleidt jou bij de ontwikkeling van een website die indruk maakt. De juiste indruk.

Voordelen website van GoforIT

1. Eigen CMS uitstekend vindbaar via Google

Wij werken met ons eigen beheersysteem waarin alle voorwaarden optimaal zijn georganiseerd zodat Google de website makkelijk kan 'indexeren'. Het maakt je website goed vindbaar via de zoekresultaten. 

2. Geschikt voor alle apparaten

Wij bouwen al onze websites 'responsive'. Daardoor past de website zich aan de grootte van het scherm aan waarop wordt gekeken. Bezoekers hoeven niet in en uit te zoomen en kunnen eenvoudig naar beneden scrollen. Ongeacht of je kijkt op een computer, laptop, tablet of smartphone. 

3. Samenwerking met onafhankelijke webdesigners

Wij werken samen met verschillende webdesigners. Ken jij een ontwerper die voor jou het design kan verzorgen? Prima. Wij overleggen graag. Ook kunnen we zelf een ontwerper inschakelen om een passend website voor jouw onderneming te ontwerpen.

4. Tekst en beeld eenvoudig te wijzigen

Onze eigen contentmanagementsysteem (CMS) maakt het voor de klant makkelijk om zelf teksten en foto's aan te passen.

5.  Scoort hoog op SEO tools

Onze eigen beheersysteem is ingericht om hoog te scoren op het gebied van search engine optimalisation (SEO). Verder optimaliseren van zoekwoorden voor de vindbaarheid kun je snel en eenvoudig zelf regelen. 

6.  Advies en koppeling social media

Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, Google+ en meer. Wij zorgen op de website voor een handige doorlink naar de social media kanalen van je bedrijf. Ook adviseren wij je hoe je deze kanalen (nog) beter in kunt zetten. 

7. Ingericht voor conversie

Design, functionaliteit, tekst en techniek. Wij stemmen alles af op jouw wensen, maar toch vooral op de wensen van jouw (potentiële) klant. Opdat hij of zij tot actie overgaat en terugkeert. Als loyale klant.  

GoforIT en Wordpress

Wij ondersteunen Wordpress wel, maar bouwen in ons eigen CMS. Veel mensen kennen de nadelen niet die een Wordpress website met zich meebrengt. Wil je toch een Wordpress site door ons laten hosten, dan is een onderhoudscontract verplicht. Alleen dan kunnen wij continuïteit waarborgen. 

Nadelen Wordpress

Jazeker, Wordpress kent vele voordelen, maar wij wijzen je toch nadrukkelijk op de nadelen van een dergelijk standaard systeem. Wil je dit voorkomen, dan bieden GoforIT een CMS volledig op maat.

1. Veel plugins
Hoe meer plugins, hoe trager de website laadt; je daalt in de ranking in zoekmachines. Bovendien kunnen plugins slechte codes bevatten wat de functionaliteit wankel maakt. Je website is extra kwetsbaar.

2. Veiligheidsrisico
Wordpress is eenvoudig te hacken. Hackers zoeken graag in Wordpress naar mogelijkheden om malware (reclame) te verspreiden. 

3. Onderhoud
Wordpress kent zo'n acht updates per jaar. Ee update moet met grote zorgvuldigheid worden uitgevoerd. Dat kost tijd en als het niet kundig gebeurt, komt de stabiliteit van de website in gevaar.

4. Kosten voor maatwerk
Wordpress is gratis, maar als je iets verder wilt gaan dan de standaard, worden de kosten aanzienlijk. Voor maatwerk is Wordpress niet de meeste geschikte software.