Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Onze website is geüpgraded naar versie 5 van ons DoIT CMS

Het internet is vandaag de dag nog steeds voortdurend in ontwikkeling. Technieken die twee jaar geleden nog als de standaard werden gezien worden nu bestempeld als verouderd en onveilig. Daarom is het voor ons enorm belangrijk om te blijven werken aan het updaten van onze servers en het bijwerken van ons CMS. Daarnaast gaan we geregeld na of de standaarden die wij gebruiken nog wel de meest optimale zijn.

In de afgelopen maanden zijn we daarom hard bezig geweest om nieuwe servers te installeren in ons datacenter met de meest recente versie van PHP en veel verbeteringen op het gebied van snelheid en veiligheid. Hier hebben we vorige maand onze eigen website naar verhuisd.

Naast deze servers hebben we ook een nieuwe versie van ons DoIT CMS ontwikkeld. In deze versie wordt efficiëntere caching toegepast, worden afbeeldingen opgehaald naar grootte van uw apparaat zodat er geen onnodig grote bronnen worden geladen en zijn er meerdere veiligheidsupdates doorgevoerd. 

Om de resultaten te testen hebben we onze eigen website compleet geüpgraded naar versie 5 van het DoIT CMS! De scores waren na het verhuizen naar de nieuwe server al niet slecht, maar de CMS update bracht nóg betere resultaten met zich mee:


Goforit.nl met DoIT CMS V4Goforit.nl met DoIT CMS V5
GT Metrix


PageSpeed -
95%99% (+4)
YSlow -
82%84% (+2)
Google PageSpeed Insights


Desktop -
73%99% (+26)
Mobiel -
62%79% (+17)
SEO Site Checkup


SEO Score -
95/10099/100 (+4)

Zie de bijgevoegde bestanden voor een verdere uitleg van de scores. Enkele criteria worden beïnvloedt door externe factoren die wij gebruiken om de website te monitoren. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om tot 100% te komen.

Wilt u ook een geoptimaliseerde website? Vraag dan een offerte aan!

Bijgevoegde bestanden

Deze website is geschikt gemaakt voor: