Graanmarkt 13a, 1681 PA Zwaagdijk Oost
MA - VR
08:30 - 17:00

Thuiswerken door het Corona virus?

Zoals veel van onze klanten werken ook enkele van onze collega’s vanuit huis. De afgelopen dagen stond onze telefoon meer dan roodgloeiend met vragen inzake het thuiswerken. Nu dit iets gestabiliseerd is willen we jullie graag informeren dat we momenteel nog voldoende voorraad hebben voor eventuele thuiswerkplekken en veel oplossingen hebben voor het ontvangen van de zakelijke telefoontjes op verschillende thuisplekken via een handige VOIP app die we zelf ook gebruiken. Daarnaast biedt Office365 mooie oplossingen voor het beeld vergaderen met collega’s.

Thuiswerkplek of laptop nodig?

Momenteel hebben we nog een goede voorraad PC’s en laptops met i5 processor, 8GB geheugen en 240GB SSD welke ideaal zijn voor het werken vanuit huis en lokaal zwaardere applicaties.
Daarnaast hebben we nog een ruime voorraad van oudere ingeruilde PC’s welke door ons zelf zijn opgeknapt en prima functioneren voor het inloggen op de zaak, al vanaf €150,- ex. BTW per PC. Dit zijn oudere modellen i5 met 4GB geheugen en 120GB SSD schijf.
Alle PC’s zijn zakelijke HP modellen inclusief 1 jaar garantie!

VPN verbinding met kantoor

Veel van onze klanten kunnen momenteel al gemakkelijk en veilig verbinding maken met kantoor doormiddel van onze VPN oplossingen. Door VPN verbinding te maken, kunt u gemakkelijk direct bij de bestanden op de server en daarnaast uw werkplek overnemen op kantoor voor specifieke interne applicaties. Heeft u deze mogelijkheid nog niet? Neem dan contact met ons op voor het plaatsen van een VPN Router/Firewall.

Uw zakelijke telefoonnummer bij thuiswerkers?

We hebben afgelopen weken bij veel klanten ons nieuwe VOIP platform geleverd van Xelion. Dit platform maakt gebruik van een gemakkelijke app die thuis ook te installeren is op telefoon, PC of laptop waardoor uw thuiswerkers gemakkelijk ook de telefoon kunnen opnemen via hun apparaat met eventueel headset. Ook als u nu gebruik maakt op kantoor van vaste toestellen, is het mogelijk om dit om te zetten naar het Xelion platform zodat uw collega’s die thuis werken ook de telefoon kunnen opnemen.

Office 365 en digitaal vergaderen

Sommige van u is al voorzien van Office 365. Wist u dat hierbij ook automatisch een account zit voor Microsoft Teams? Met Microsoft Teams kunt u gemakkelijk chatten met collega’s, vergaderen, bellen en samenwerken in documenten. Wilt u wat ondersteuning bij het installeren en gebruiken? Dan kunt u ons altijd bellen. Heeft u nog geen toegang tot Teams? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden, momenteel biedt Microsoft het namelijk ook gratis aan!